Sluta snusa app – lista på de bästa apparna

När du har bestämt dig för att sluta snusa kan det vara skönt att veta att det finns smarta hjälpmedel som underlättar nikotinavvänjning. Med hjälp av en sluta snusa app får du bättre koll på dina vanor och håller motivationen uppe. Nedan listar vi de bästa sluta snusa appar för dig som tagit ett viktigt beslut!

1

DipQuit: Sluta snusa

Denna app innehåller allt man behöver hålla koll på när man försöker sluta snusa. Du lägger in startdatum och får uppdatering på sådant som hur många dagar du varit snusfri, hur mycket pengar du sparat genom att sluta snusa och hur mycket snus du sluppit förbruka. Det går att uppdatera appen till en annan version om man vill sluta snusa successivt.

Innehåller en live-chatt där man får prata med andra som slutar snusa

Förekommer en del reklam i appen

Läs mer om appen
2

Snuskollen

Denna app hjälper till att hålla koll på snuskonsumtionen. Varje gång du tar en snusprilla registrerar du det i appen. Du ser sedan statistik över hur mycket snus du konsumerat under en dag. Med denna sluta snusa app kan du jämföra snuskonsumtionen över tid. Perfekt för dig som vill se framsteg!

Över 5 000 nedladdningar på Google App store och en hög rating

Saknar pris-funktion som räknar ut hur mycket pengar man lägger ned på snus

Läs mer om appen
3

Snusfri

Med hjälp av denna app håller du motivationen uppe under hela din resa mot ett snusfritt liv! Du börjar med att skriva ett kontrakt och berättar för appen vilket datum du ska sluta snusa. På vägen klarar du olika mål som ”Snusfri” har inbyggt i appen eller sätter upp egna mål som ”Snusfri” påminner dig om. Det blir roligare att sluta snusa med hjälp av appen som erbjuder olika utmaningar för att klara av minst 10 nivåer.

Innehåller ljudövningar med mindfulness som hjälper till mot nikotinabstinens

Fungerar enbart på Iphone

Läs mer om appen