Sluta snusa-bok

Att sluta snusa kan bli lättare om man får lite inspiration på vägen. Det finns flera sluta snusa-tips på hur man påbörjar sin resa mot ett snusfritt liv. För dig som gillar att läsa har vi här listat några sluta-snusa-böcker. Dessa böcker hittar du i fysisk variant och som ljudbok för dig som hellre lyssnar. Du får handfasta tips på avvänjningsmetoder och delad erfarenhet om hur andra lyckats sluta med snus.

1

Snusfri: vägen till lyckan i en snusfri vardag

Snusfri är boken som ger dig handfasta tips och inspirerande tankar som får dig att inse hur bra det är att sluta snusa. Författaren Anders Åkerman var själv snusare i femton år och försökte sluta snusa ett flertal gånger. Anders delar med sig om sina misslyckande och besvikelse som ledde honom till att utveckla egen metod – man ska sluta snusa med glädje. Denna snus-bok bygger på KBT och forskning inom hälsa och livvstil. Boken innehåller mycket humor och anekdoter med hög igenkänningsfaktor. Det ska vara kul att sluta snusa!

Köp boken
2

Snusfri på tre veckor: konsten att sluta snusa utan att gå i bitar

I denna bok om att sluta snusa berättar författaren Fredrik Hillvesson om sin egen erfarenhet. Hans snusberoende ledde honom till flera misslyckande försök till att sluta med snus. Fredrik delar med sig av egna tips och visar en konkret plan på hur du blir av med ditt snusberoende. Denna bok om att sluta snusa innehåller tekniker om hur du hanterar det psykologiska beroendet samt vilka fel du ska undvika i avvänjningsprocessen.

Köp boken
3

Sluta snusa – snusfri på en timme

Det kanske allra snabbaste metoden till att sluta snusa är denna sluta-snusa-ljudbok. Boken är baserad på det tidigare populära programmet ”sluta röka” – hypnosprogram av Malte Lange. Ljudboken, som är en timmes lång, innehåller coaching, råd, erfarenhet och effektiva verktyg för dig som vill bli snus fri. Malte Lange har skapat en lättlyssnad bok som får dig att sluta snusa direkt efter att du lyssnat färdigt på ljudboken!

Köp boken